Novi Sad
10.07.2011.
15:37 > 09:26
Novosadski taksisti odlučili su da neće biti novih protesta nakon Egzita.
  • taxista

    14.07.2011 08:14
    rayumite i nas
    Pa eto vas voyimo 361 dan u godini po besmisleno niskim cenama. To ce potvrditi svako od vas ko ima imalo razuma. I jeste videli smo priliku da naplatimo vise strancima jer je njima i to jeftino. Ko od vas sto nas kritikuje i pomisli kako je nama dok se vi zabavljate_ na exitu mi radimo i posle vaas pijane vozamo kuci do naselja za 200 dinara. I sta onda ja da radim na naselju u 4 ujutru? Da cekamm 7 da neko krene na posao i zove taksi? ili da se vratim prazan u petrovaradin i potrosim na gorivo vise nego sto sam zaradio.KADA CENA BUDE REALNA NECEMO VAS IZBEGAVATI.
    P.S. NE INTERESUJE ME KOLIKA VAM JE PLATA. TO NEUTICE NA CENU GORIVA KADA GA KUPUJEM I CENU ODRYAVANJA AUTA.
  • Deleteboy

    11.07.2011 20:57
    Ma sada kada Rodni izgradi tramvaj nece nam trebati taxi.
  • djura taxi

    11.07.2011 13:51
    pametnice
    ne moze obican smrtnik da razume problem taksija i da ostavlja komentare tipa vukalo jer taksi je za gospodu i taksi je luksuz a ne socijalna ustanova da svaka protuva moze da se vozi za 100 din.i jeste sugavi i jeste lepozni jer nemate postovanja ni prema nama ni prema sebi jer hocete 2 coska da se vozite i od sto din da dobijete kusur
  • taksista

    11.07.2011 12:44
    ne
    nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine...
  • ns

    11.07.2011 12:16
    to što još neko krade ne daje tebi za pravo da kradeš, ta logika nije ni za malu decu, mada, ne čudi jer vi taksisti niste ni na tom nivou. ponašanje neprihvatljivo, generalno iako ne treba generalizovati vi ste prvi i jedini i sami ste krivi. lopovluk, javašluk, bezobrazluk to su vam obeležja pod kapom ovog, trebao bi biti, finog i kulturnog grada i građana. ne da treba cenu da vam određuju nego treba da vas ukinu i da grad osnuje jedno i jedino! preduzeće pa da vidim kol'ko vas će da prođe konkurs i ponovo sedne za volan.
  • Miki

    11.07.2011 07:44
    @ Taksi prevoznik
    Brate, ne rade ti ništa. Pišu besposličari i dangube...
  • 11.07.2011 06:23
    Poznajem ih..
    Ne može se podržavati ni odobravati bahatost nevaspitanje i primitivizam. Na žalost i policija i komunalci su tome krivi. Ne može se voziti kroz grad(i bilo gde) sa jednom rukom proturenom kroz prozor. Svadi dan stoka nelegalno parkira kod groblja u Futoškoj ulici i ostavlja gomile razbacanog smeća. Dobro ste pročitali STOKA.
  • Taksi prevoznik

    11.07.2011 06:09
    ?
    Zanima me kakav profil ljudi pise ove komentare? Da li su to preduzetnici, radnici ili besposlicari? Zasto da neuzmemo koji dinar vise kad mozemo? Pa i pice je skuplje nego u Gradu. Hrana takođe.
    Naivni ste ako mislite da se za exit mogu uzeti velike pare... Jesu one dosta vece nego svakodnevno.

    jedva cekam da proce 30 dana od dana stupanja na snagu izmena i dopuna Gradske odluke , pa da Gradsko veće donese taxi cenovnik kojeg ce se svi morati pridrzavati. Prema poslednjim izmenama zakona svaki Grad propisuje EKONOMSKI NAJNIŽU CENU taksi tarife. Ovo je prevršilo svaku meru. Vlasnici udruženja da bi se dodvorili korisnicima taksi usluga nisu dizali cene 4 godine... A gorivo je skoro duplo poskupelo.
    kada cena bude ekonomska i kada budu sklonli ove što taksiraju po Novom Sadu a registrovani su u Karlovcima,Temerinu, onda mozemo pricati o poboljšanju kvaliteta usluga . Nepoznajem državu gde je start na taksiju manje košta od perece. To je samo u Novom Sadu.

  • TT

    10.07.2011 21:59
    ma
    nikada ih nisam podržavao niti ću. ja imam samo 2 auta pa ne mogu da napravim dovoljno veliki štrajk u gradu da isteram nešto što meni treba.
    aj neko samnom?
  • Vukajlo

    10.07.2011 17:08
    Zadovoljni su odlukom Gradskog veca a i ja sam ih podrzavao tokom tog strajka. Samo koji dan posle tog strajka poneli su se kao najgora bezrepa stoka prema svojim gradjanima tako sto su izbegavali da tokom Exit-a voze Novosadjane. Od 365 dana u godini 4 dana briju i sisaju strance i te pare ce spi*kati za par dana a nas od kojih zive ostalih 361 dana ta 4 dana su izbegavali kao da smo sugavi i leprozni. Kao da svi bolujemo od side pa nas nisu pustali u svoja vozila. Zato, od sada kada se ta bezrepa stoka bude bunila protiv bilo kakve odluke onog fotografa i bajkera bicu na strani tog fotografa i bajkera iako sam ga do sada pljuvao. Ne vidim poentu cekati 2013. godinu, treba ih naterati da vec sutra svi kupe nova vozila pa ko ima para neka vozi a ko nema neka garazira vozilo pa neka taxira 4 dana u godini u vreme trajanja Exit-a.
  • bivši korisnik taxi usluga

    10.07.2011 16:09
    Voleo bih da ste dobili što ste tražili i kada je u pitanju naplaćivanje bezobrazno skupih vožnji tokom prethodna četiri dana. Ali valjda će i vama jednom neko stati u kraj.
  • 10.07.2011 16:01
    sledeca vest: novosadski taksisti traze da se exit festival organizuje bar pet puta godisnje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna